Rejs statkiem wycieczkowym – wyśmienita kuchnia, tematyczne aranżacje podkładu

Rejsy statkiem wycieczkowym cieszą się popularnością w każdym rejonie naszego kraju. Szczególnie w sezonie  letnim nie brakuje entuzjastów wycieczek po morzach, jeziorach czy rzekach. Również mieszkańcy dużych miast mogą skorzystać z rejsu statkiem wycieczkowym.  Co roku dużą popularnością cieszą się rejsy po wiśle warszawa przyciąga turystów z Polski jak również zagranicy. Mieszkańcy miasta ciężko pracują, aby odnieść sukces dlatego bardzo chętnie korzystają z dodatkowych atrakcji jakie daje miasto. Statek wycieczkowy Jagodowy Ryś oferuje niezapomniany rejs po Wiśle – Warszawa podczas którego uczestnicy rejsu mogą spróbować pysznych dań z epoki PRL-u w akompaniamencie Kapeli Czerniakowskiej. Dla wielu osób może być to powrót do czasów młodości i dzieciństwa. Popularne były wtedy dania takie jak śledź po warszawsku, zimne nóżki w galarecie, gzik, smalec z cebulą jabłkiem i ogórkiem kiszonym, kaszanka, golonka, flaczki, sałatka szopska czy żurek z kiełbasą. Goście statku mogą również spróbować kawy po kapitańsku czy wody mineralnej z saturatora. Na pokładzie Jagodowego Rysia organizowane są także różnorodne imprez okolicznościowe takie jak wesela, komunie, imieniny i urodziny. Jagodowy Ryś gościł również pracowników wielu polskich firm, którzy bawili się na pokładzie statku podczas imprez integracyjnych. Każda impreza na statku to gwarancja bezpieczeństwa,  ponieważ na pokładzie pracuje doświadczona załoga.

Jagodowy Ryś – smaczna i świeża kuchnia, wyprawy wędkarskie, rejsy po wiśle – warszawa

Na pokładzie statku może się odbyć impreza o dowolnych charakterze Wszystko zależy od oczekiwań klientów. Do dyspozycji uczestników rejsu jest również toaleta, aneks kuchenny, czajnik i umywalka. Turyści mogą uczestniczyć w rejsach tematycznych podczas których serwowane są pyszne i świeże posiłki, a  pokład aranżowany jest zgodnie z tematem przewodnim. Dla miłośników wykwintnej kuchni przygotowano kameralny rejs Delux. Uczestnicy mogą skosztować tatara siekanego z jajem przepiórczym, zielonych szparagów zawijanych w papier ryżowy, polędwicy z tuńczyka pieczonej z rabarbarem i szalotką czy kaczki marynowanej w pomarańczach.  Nie może również zabraknąć rejsu dla miłośników dań rybnych i wędkowania. Uczestnicy rejsu mogą również po zacumowaniu do brzegu uwędzić złowione przez siebie ryby w wędzarni. Podczas rejsu serwowane są uczestnikom dania takie jak śledzie po kaszubsku, carpaccio z łososia czy sałatka śledziowa pod śmietanowo-jarzynową pierzynką. Organizatorzy rejsów  zapewniają bezpieczeństwo i obsługę personalu na najwyższym poziomie. Jagodowy Ryś to wspaniała atmosfera i przede wszystkim świeża i smaczna kuchnia. Dla Miłośników dań z grilla przygotowano rejs podczas którego serwowane są świeże dania z grilla takie jak kaszanka, karkówka, szaszłyki, boczek i kiełbasa. Jagodowy Ryś to niezapomniane imprezy na statku i rejsy po Wiśle.  Warszawa jak każde duże miasto w Polsce zapewnia ciekawe atrakcje w otoczeniu malowniczej przyrody regionu.